برای زادگاهم گتونددرخوزستان

سیاسی

 


 
محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران توییت کرد و نوشت: "روش هشانا"(سال نو یهودی) مبارک باشد. کریستی پلوسی دختر رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به این توییت برای ظریف نوشت: ممنون، سال نو با پایان دادن به انکار هلولوکاست توسط ایران شیرین تر می شود.
  • |
    کد خبر: ۱۲۷۰۶۵
    تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴
    print نسخه چاپی
    send ارسال به دوستان

    حسن روحانی و "اعتدال" ؛ قربانی حمله احتمالی به سوریه؟

    در صورت حمله نظامی آمریکا امکان گفتگوی مستقیم بین ایران و آمریکا تا آینده قابل پیش بینی منتفی خواهد شد. شعارهای تند از هر دو سوی حصار بالا خواهد گرفت و مناقشه ایران و آمریکا بر سر مسئله هسته ایران عمیق تر خواهد گردید. با اعمال سیاست های تند تحریمی بیشتر ابتکار عمل از دست روحانی و گروه دیپلماسی ایران، که با حضور محمد جواد ظریف امید زیادی به آن بسته شده بود، خارج خواهد گردید.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :



    الشرق الاوسط طی مقاله ای به قلم شهیر شهید ثالث نوشت: در حالی که اکثر خبرگزاری ها خبر از حمله قریب الوقوع آمریکا و متحدانش را به سوریه می دادند روز پنج شنبه ۲۹ اوت تحول جدیدی شکل گرفت. پارلمان انگلیس با اکثریت ۲۸۵ رای مخالف در برابر ۲۷۲ موافق، طرح دخالت نظامی این کشور را در سوریه رد کرد. هر چند که نتایج این رای گیری برای دولت انگلستان در حال حاضر الزام آور نیست اما دیوید کامرون اعلام داشت که بدون موافقت پارلمان اقدامی در این مورد نخواهد کرد.

    به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب» وی می نویسد: با توجه به تجربه حمله به عراق که ادعاهای بریتانیا در خصوص سلاح های شیمیائی و بیولوژیک صدام حسین غیرواقعی از آب درآمد و به اعتبار آن کشور لطمه وارد کرد این تصمیم دولت بریتانیا منطقی بنظر می رسد. در صورت مغایرت گزارش بازرسان ملل با ادعای بریتانیا، مبنی بر دست داشتن دولت بشار اسد در حملات شیمیائی اخیر، دیگر دلیل، و به ادعای برخی بهانه ای، برای حمله به سوریه وجود نخواهد داشت. خروج احتمالی انگلستان، به عنوان نزدیک ترین متحد آمریکا، پرزیدنت اوباما را در موقعیت دشواری قرار می دهد.

    در پی جلسه توجیهی مقامات برجسته کاخ سفید در شب پنج شنبه ۲۹ اوت برای اعضاء کنگره آمریکا، اکثریت اعضاء کنگره بر این امر اتفاق داشتند که پرزیدنت اوباما می باید حمایت کنگره را برای عملیات نظامی علیه سوریه جلب کند. این مانعی است که در روز های آینده اوباما باید از سر راه خود بر دارد.

    با این حال یکی از مقامات کاخ سفید اعلام داشت که آمریکا آماده است که در سوریه برای "حفظ منافع امنیت ملی..به تنهائی عمل کند.” در همین حال مقامات پنتاگون اظهار می دارند که حمله، به احتمال قوی ظرف روز های آینده صورت خواهد گرفت. آنها معتقدند که آمریکا "از نقطه بدون بازگشت عبور کرده است”.

    آمریکا به دو دلیل در صدد حمله به سوریه است. نخست اینکه برخی از گزارش ها حاکی از آن است که جفری فلتمن معاون سیاسی دبیر کل سازمان ملل، دستیار سابق وزیر امور خارجه آمریکا و سفیر سابق آن کشور در لبنان که از نزدیک مسئول مقابله با سیاست های ایران در آن کشور بوده است در سفر اخیر خود حامل پیامی برای ایران بوده است. گفته می شود که فلتمن در نشستی به مقامات ایرانی "اخطار کرده است که موفقیت ژنو II در گرو این امر است که پیش از آن یک موازنه قدرت (در سوریه) بر قرار شود و ایران باید به اهمیت این امر به منظور دستیابی به یک هدف بزرگتر، یعنی بر قراری صلح، واقف باشد.” طبق گزارش مزبور فلتمن با به کار گیری یک زبان دیپلماتیک حرف های خود را مطرح نموده و "ایرانیان فهمیدند که فلتمن (در واقع) به آنان می گوید که در صورت حمله به سوریه، ایران (بهتر است) آرام بماند.”!

    به تعویق انداختن کنفرانس ژنو II که قرار بود روز چهارشنبه ۲۸ اوت در لاهه برگزار شود می تواند بطور ضمنی تایید کننده خبر فوق باشد. به عبارت دیگر آمریکا قصد دارد که پیش از مذاکرات موازنه قوای فعلی را در سوریه که بطور محسوسی به نفع حکومت اسد است تغییر دهد.

    از طرف دیگر پرزیدنت اوباما سال گذشته به کار گیری سلاح شیمیائی توسط حکومت دمشق را "خط قرمز” آمریکا اعلام نمود. قدرت های بزرگ، و به ویژه آمریکا، برای جلوگیری از جنگ های ویرانگر از حربه تهدید و اعلام خطوط قرمز استفاده می کنند. اینک با وقوع حملات شیمیائی، اگر اوباما، در مقام رئیس جمهور آمریکا، واکنشی از خود نشان ندهد اعتبار تهدیدات خود را زیر سئوال خواهد برد، مگر اینکه دلایل قاطع و محکمی وجود داشته باشد (مانند گزارشی صریح از سوی بازرسان سازمان ملل) که ثابت کند که حمله مزبور توسط حکومت بشار اسد صورت نگرفته است.

    نویسنده ادامه می دهد: فراموش نباید کرد که تا این لحظه اوباما دو خط قرمز برای ایران مشخص کرده است. نخست بستن تنگه هرمز، و دوم تلاش آن کشور برای دستیابی سلاح هسته ای. در صورتی که آمریکا، به عنوان یک ابر قدرت، در مواجهه با جریانات اخیر در سوریه از خود بی تفاوتی و یا انفعال نشان دهد این تصور برای ایران ایجاد خواهد شد که خطوط قرمز تعیین شده توسط اوباما بلوفی بیش نیست. تبعات این مسئله در حد ایران محدود نخواهد ماند و اصولا تهدیدات آمریکا را مورد تردید قرار داده و از اعتبار آن کشور به عنوان یک ابر قدرت خواهد کاست.

    واکنش ایران به حمله به سوریه بستگی به شدت حملات آمریکا و متحدانش دارد. مقامات ارتش ایران تا سطح فرمانده سپاه پاسداران نسبت به چنین اقدامی از سوی آمریکا شدیدا اخطار داده اند. بی عملی محض، آنها را گرفتار همان بحرانی می کند که اینک پرزیدنت اوباما با آن دست به گریبان است.

    از این رو ایران حتی اگر بطور علنی خود را درگیر رویاروئی با آمریکا نکند این احتمال که در خفا، اما با گذاشتن رد پا، خودی در این درگیری نشان دهد، وجود دارد. واکنش های مزبور که عمدتا حول محور حملات موشکی خواهد بود.

    اگر عملیات نظامی آمریکا و متحدانش محدود باشد ایران دلیلی برای ارتقاء سطح درگیری نمی بیند. اما اگر شدت حملات رژیم بشار اسد را مورد تهدید قرار دهد و یا آنقدر به زیرساخت های نظامی ارتش سوریه خسارت وارد کند که موازنه قدرت را به نفع مخالفان اسد بر هم بزند، در آن صورت، این احتمال که طبق اظهار نظر فرمانده سپاه پاسداران محمد علی جعفری دامنه جنگ توسعه یافته و پای اسرائیل را نیز به میان کشیده شود، وجود دارد.

    خطری که وجود دارد این است که حتی اگر ایران و سوریه، به عنوان آخرین راه حل اقدامی علیه اسرائیل به عمل نیاورند، گروه های جهادی با سازمان دادن حملات موشکی علیه اسرائیل مسئولیت را متوجه ارتش سوریه نموده (false flag operations) و اسرائیل را نیز به جنگ باسوریه و مآلا ایران بکشانند.

    شهیر شهید ثالث در پایان این مقاله در "الشرق الاوسط" اضافه می کند: به هر صورت روند درگیری نظامی غرب به رهبری آمریکا با سوریه، بهر شکلی که باشد، نتیجه آن رادیکالیزه شدن دوباره فضای سیاسی در ایران و تضعیف دولت نوپای روحانی خواهد بود. در صورت حمله نظامی آمریکا امکان گفتگوی مستقیم بین ایران و آمریکا تا آینده قابل پیش بینی منتفی خواهد شد. شعارهای تند از هر دو سوی حصار بالا خواهد گرفت و مناقشه ایران و آمریکا بر سر مسئله هسته ایران عمیق تر خواهد گردید. با اعمال سیاست های تند تحریمی بیشتر ابتکار عمل از دست روحانی و گروه دیپلماسی ایران، که با حضور محمد جواد ظریف امید زیادی به آن بسته شده بود، خارج خواهد گردید.

    در چنین صورتی هر چند که در ظاهر دولتی میانه رو در ایران بر سر کار است اما با ارتقاء سطح خصومت بین ایران و آمریکا عملا تندروها صحنه گردان خواهند شد.
    send print print

    دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به دکتر حسن روحانی رئیس جمهور لایحه ی واگذاری اراضی شركت نمايشگاه هاي بين المللي را اعاده کرد.

    به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، درحالیکه در اخرین روزهای دولت دهم(92/5/9)این لایحه به مجلس ارسال شده بود، رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به رئیس جمهور به دلیل نبود امضای وزیر مسئول و مغایرت با آئین نامه 136 داخلی مجلس آن را به دولت اعاده کرد.

    با این اوصاف و در صورت عدم اصلاح این لایحه و همچنین عدم ارسال مجدد آن به مجلس این لایحه کن لم یکن تلقی شده و اراضی شرکت نمایشگاه های بین المللی دیگر به صداوسیما داده نمی شود.

    منابع اگاه به "انتخاب" گفتند: دولت جدید نیز تمایلی برای اصلاح این لایحه ندارد.
  • کد خبر: ۱۲۷۱۰۸
    تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۰
    print نسخه چاپی
    send ارسال به دوستان

    هاشمی رفسنجانی: عملکرد دولت قبلی تنبیهی برای ماست

    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت باید وعده هایی را داده عمل کرده و مردم نیز باید وعده ها را مطالبه کند.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت باید وعده هایی را داده عمل کرده و مردم نیز باید وعده ها را مطالبه کند.

    به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی شامگاه شنبه در دوازدهمین سالگرد وفات آیت الله صالحی مازندرانی در مسجد جامع شیرگاه گفت: حق و نیاز مردم است که امر درمان، دارو و مشکلاتشان با امید الهی حل شود و دولت باید به وعده هایی که داده عمل و مردم نیز مطالبه کنند.

    وی با اشاره به طراحی و راه اندازی سایت دولت، گفت: مردم می تواند عملکردها و وعده های دولت را زیر ذره بین برند و رصد کنند و عملکرد دولت را جویا باشند.
     
    وی یادآورشد: دولت قبلی وعده داده بود معادن البرز مرکزی فعال شود ولی عملی نشد و این موارد نباید تکرار شود.
     
    عملکرد دولت قبلی تنبیه ای برای ماست
     
    هاشمی رفسنجانی افزود: عملکرد دولت گذشته تنبیه ای برای ماست و دولت قول و قرارهایی که می دهد باید انجام دهد.
     
    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مازندران و منطقه شمال حقیقا از نعمت های الهی در روی زمین برخوردارند ولی در مشکلاتی نظیر فقر، بیکاری و ندری بسر می برند.
     
    وی بیان داشت: در منطقه سوادکوه با وجود اینکه از دیرباز معادن زیادی وجود داشته است و در حال حاضر خانواده ها سالها با مشکل بیکاری و تامین ارزاق مواجه هستند.
     
    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان با اشاره به خلق حماسه مردم آمل در شش بهمن گفت: مردم شیرگاه نیز در 7 بهمن حماسه ای خلق کردند.
     
    مواد دیگری جایگزین نفت شود
     
    وی با تاکید بر اینکه مسئولان اجرایی نظام باید مقدماتی برای احیای دوباره معادن و البرز مرکزی بوجود آورند، گفت: در بحث ملی نیاز است امروز مواد دیگری باید جایگزین نفت شود و این امر برای کشور بسیار مهم است.
     
    وی افزود: در معادن یکسری موادی وجود دارد که قابل سوختن است و در معادن هزاران زیرمجموعه صنعتی وجود دارد که جایگزین نفت شود و برای زندگی و ارزاق مردم نعمت است.
     
    هاشمی رفسنجانی گفت: مازندران از جهات مختلف اهمیت بسیاری دارد و مردم استان در گذشته تاریخ اسلامی، پیشتاز و استقبال کننده از اسلام بودند و مردم غریب پرور و مهمان نواز بودند.
     
    رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام عنوان کرد: بسیاری از امامزادگان متواری به دلیل موقعیت جغرافیایی و پناه آوردن و بسیاری از اهل تشیع در این استان مستقر شدند.
     
    وی با گرامیداشت یاد آیت الله صالحی مازندرانی گفت: وی در دوران زیادی در زندانها گذارند و در سال 56 در روز فوت فرزند امام راحل، حجت الاسلام سید مصطفی خمنیی مردم قم قیام کردند و آیت الله صالحی مازندرانی بیانه محکمی علیه رژیم صادر کردند.
     
    دل مردم با روحانیت است
     
    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به انتخابات گفت: مردم در روز انتخابات ترجیح دارند که به یک روحانی رای دهند و این نشانه آن است که مردم دلشان به روحانیت است و حکومت اسلامی ایران با جنگ ها و مشکلات آن زمان و در حال حاضر با مشکلات اقتصادی و تحریمها بسر می برند و مردم متوجه شدند روحانیت در این مسائل دخیل نیستند.
     
    وی مشکلات کنونی را خیلی مهم برشمرد و گفت: تحریمها هستیم و از منابع و صنایع نمی توانیم استفاده کنیم و به دلیل عدم پرداخت پول، نفت را نمی توانیم بفروشیم و اگر بفروشیم در قبال آن باید کالایی با قیمت گزاف تامین کنیم.
     
    کشور شاهد خطر بزرگی است
     
    هاشمی یادآور شد: کشور اخیر شاهد خطر بزرگی است و آمریکا و جهان غرب به یک کشور عربی اعلان جنگ کردند و اکنون در سوریه گوشها منتظرشنیدن صدای انفجار بمب هستند و صدها هزار نفر از مردم سوریه کشته شدند و هشت میلیون آواره در داخل و خارج از کشور دارد و تعدادی در زندانها بسر می برند و از ورزشگاهها برای زندان استفاده می شود.
     
    رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عراق، پاکستان، مصر، یمین، بحرین کشورهایی هستند که در آشوب هستند و این آشوب در ایران کم بویژه بعد از انتخابات کم است.
     
    وی افزود: استفبال مردم از انتخابات می طلبد که دولت نیز جوابگوی نیاها و خواسته های آنان باشد و اکنون جوانان تحصیلکرده با هزنیه های خود و خانواده خود بیکار و جویای کار هستند و هر کس بخواهد به این کشور و ملت خدمت کند، در درجه اول راهها را باز، منابع را تامین کند و تا کسب و کار تولید رونق بخشد.
    نظرات بینندگان
    غیر قابل انتشار: ۱
    انتشار یافته: ۴
    دوست
    |
    IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
    |
    ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۰
    218
    314
    من مطمئن هستم اگر آقای عارف انصراف نمی داد ودر صحنه باقی میماند آقای روحانی این رای را نمی آورد.باور بفرمائید مردم برای تغییر اساسی در مدیریت کلان کشوری رای داده اند که انشاالله دکتر روحانی این خواست ملت را برآورده سازد.
    وحید
    |
    -
    |
    ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۰
    123
    278
    درود بر رفسنجانی
    وحید
    |
    -
    |
    ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۰
    129
    199
    درود بر رفسنجانی
    علی
    |
    IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
    |
    ۱۶:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۱
    61
    87
    باید از راهکارهای هاشمی و تجراب او بیشترین استفاده را کرد
     
    کد خبر: ۱۲۶۵۴۴
    تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۹
    print نسخه چاپی
    send ارسال به دوستان

    اخبار جدید در مورد هدیه 160 میلیاردی به دانشگاه احمدی نژاد در آخرین روز دولت دهم!

    ظاهراً این مبلغ، به عنوان «کمک مناطق آزاد به دانشگاه ها» به حساب دانشگاه احمدی نژاد ریخته شده است! بنابرادعای این منبع مطلع، مبلغ دقیق این کمک، 15 میلیارد 880 میلیون تومان است!
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


    پس از انتشار خبری در مورد «برداشت 160 میلیاردی دولت احمدی نژاد از حساب دولت در اخرین روز کاری» یک منبع مطلع در تماس با «انتخاب» ، اسنادی نشان داد که احتمال کمک مناطق آزاد به دانشگاه احمدی نژاد را تقویت می کند.

    بنابرگزارش «انتخاب» ، در ابتدای امسال، تصویب می شود که مبلغ 15 میلیارد و 880 میلیون تومان به «دانشگاهها» کمک شود.

    این درحالیست که در رسید های منتشر شده، هیچ اشاره ای به نام و عنوان دانشگاهها نشده و بررسی حساب ها، حکایت از نامشخص بودن مقصد این مبلغ است.

    بنابر ادعای این منبع مطلع، این مبلغ، به عنوان «کمک مناطق آزاد به دانشگاه ها» به حساب دانشگاه احمدی نژاد ریخته شده است!

    با این حال، این احتمال نیز وجود دارد که این مورد با گزارش روز گذشته متفاوت باشد و درواقع، دو نوع کمک متفاوت به دانشگاه ایرانیان شده باشد.

    روزهای گذشته منابع مطلع ادعا کردند در روز مراسم تحلیف حسن روحانی در مجلس، یعنی 13 مرداد 1392، یک فقره چک به مبلغ 160‌میلیارد ریال از ذی‌حسابی نهاد ریاست‌جمهوری به حساب کوتاه‌مدت بانک ملت به شماره 4701686495 به نام دانشگاه غیردولتی، غیرانتفاعی جامع بین‌المللی ایرانیان(يعني همان حسابي كه شماره آن براي اطلاع عمومي منتشر شد) واریز شده است.

    اين خبر هنوز از سوي دانشگاه مورد تاييد يا تكذيب قرار نگرفته است.

    شماره حساب مردمی

    پس از آن‌که محمود احمدی‌نژاد رسما خبر تاسیس یک دانشگاه و گرفتن مجوز آن را از شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد، رییس دولت دهم با اعلام یک شماره حساب در برنامه گفت‌وگوی ویژه خطاب به مردم گفت راه‌اندازی دانشگاه خرج دارد و از مردم خواست به شماره حساب اعلام‌شده پول واریز کنند.

    در هفته گذشته احمدی‌نژاد، شمس‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد، حمید بقایی، سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری و بهروز مرادی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی در دولتش را به ترتیب به ریاست مجمع اقتصادی و مالی، معاونت پشتیبانی و معاونت طرح و برنامه دانشگاه منصوب کرد.

    همچنین در احکام صادرشده، محمدرضا شمس اردکانی، سرپرست دانشگاه «طب سنتی ایران» نیز به عنوان رییس مجتمع علوم پزشکی دانشگاه ایرانیان منصوب شد. همچنین محمود احمدی‌نژاد روز شنبه در احکام جداگانه‌ای عبدالرضا شیخ‌الاسلامی را به عنوان رییس مجتمع فنی و مهندسی و همچنین وحید حدادی‌اصل را به عنوان معاون آموزشی دانشگاه بین‌المللی ایرانیان منصوب کرد.
     
    کد خبر: ۱۲۶۷۴۴
    تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰
    print نسخه چاپی
    send ارسال به دوستان

    مطهری: شنیده ام رحیمی بازداشت شده است

    هم دولت می‌تواند شاکی تخلف 16 میلیارد تومانی دولت قبل باشد و هم دادستان به عنوان مدعی‌العموم می‌تواند شکایت کند منتهی باید دید این تخلف قطعی است یا خیر. تخلف مالی در روزهای آخر دولت و واریز 16 میلیارد تومان به یک حساب مشخص موضوع مستقلی است که اگر صحت داشته باشد باید در محاکم قضایی رسیدگی شود.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :


    نماینده مردم تهران گفت: شنیده ام آقای رحیمی معاون اول دولت دهم بازداشت شده است.

    علی مطهری در جمع خبرنگاران پارلمانی گفت: هم دولت می‌تواند شاکی تخلف 16 میلیارد تومانی دولت قبل باشد و هم دادستان به عنوان مدعی‌العموم می‌تواند شکایت کند منتهی باید دید این تخلف قطعی است یا خیر.

    این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: تخلف مالی در روزهای آخر دولت و واریز 16 میلیارد تومان به یک حساب مشخص موضوع مستقلی است که اگر صحت داشته باشد باید در محاکم قضایی رسیدگی شود.

    وی با اشاره به انتشار خبر بازداشت معاون اول دولت دهم گفت: بنده هم اخباری دال بر بازداشت رحیمی شنیده‌ام.

    مطهری از انتصاب احتمالی مجید انصاری به عنوان معاون پارلمانی رییس جمهور استقبال کرد و افزود: ایشان تجربه خوبی در نمایندگی مجلس دارد و در کمیسیون برنامه و بودجه عضویت داشته و قدرت خوبی برای دفاع از لوایح دولت دارد و در خصوص طرح‌های مجلس نیز می‌تواند به خوبی اظهارنظر کند.

    وی افزود: ایشان انسان منطقی، ‌معتدل و معقولی است البته شاید در ابتدا برخی نمایندگان به دلیل اصلاح‌طلب بودن ایشان، رضایت نداشته باشند ولی معتقدم ایشان در عمل می‌تواند نمایندگان را جذب کند.

    نماینده مردم تهران با اشاره به احتمال انتصاب اولین سخنگوی زن در وزارت امور خارجه گفت: این کار بستگی به توانایی فرد مورد نظر دارد اگر خانمی که برای این پست پیش‌بینی شده است توانمند باشد می‌تواند آثار خوبی داشته باشد مخصوصا وقتی که از خانمی با پوشش اسلامی استفاده شود.

    وی افزود: این مساله نوعی ترویج موضوع حجاب است که برای کشور مفید است. اما اگر صرفا به خاطر تظاهر به استفاده از خانم‌ها و نمایشی تبلیغاتی باشد کار خوبی نیست.

    مطهری ادامه داد: اگر افرادی که برای پست سخنگویی مطرح هستند همه در یک سطح باشند و یکی از آنان خانم باشد و بنابر مصالحی مثلا تبلیغ اینکه در جمهوری اسلامی خانم‌ها هم مناصب بالای دولتی را بر عهده بگیرند،‌ کار خوبی است. به هر حال انتخاب خانم ضعیف و ناتوان آن هم برای نمایش،‌ کار خوبی نیست.

    وی با اشاره به گزینه احتمالی سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: بنده هم شنیده‌ام خانمی به نام افخم برای این منصب انتخاب خواهد شد ولی ایشان را نمی شناسم.

    وی با اشاره به اخباری دال بر انتصاب اولین سفیر زن جمهوری اسلامی ایران گفت: این انتصاب هم بستگی به توانایی‌های فرد مورد نظر دارد اگر واقعا سلسله مراتب طی شود و فردی توانمند باشد می‌تواند برای کشور مفید باشد اما اگر صرفا بخواهیم از یک زن استفاده کنیم،‌کار خوبی نیست.

    وی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده شنود از دفتر کارش گفت: از زمان آقای مصلحی به بنده قول‌هایی دادند که هنوز عملی نشده است و هنوز هیچ اطلاعات تازه به بنده نداده‌اند.

    وی افزود: ما منتظریم و باید معلوم شود این‌ها چه کسانی بودند و انگیزه‌شان چه بود و از کجا دستور می‌گرفتند.

    مطهری در پاسخ به این پرسش که تعدادی از نمایندگان فراکسیون اصولگرایان معتقدند عملکرد دولت با شعار اعتدال‌گرایی همخوانی ندارد، گفت: اگر منظور شما پیشنهاد روزنامه شرق است این مساله ربطی به دولت ندارد و نمایندگان در همه امور اجرایی نباید دخالت کنند. اینکه نمایندگان بخواهند درباره همه انتصاب‌ها نظر دهند کار دستی نیست.

    این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: اما اگر فرد متخلفی در یک پست دولتی قرار داده شود این مساله اشکال دارد و مجلس می‌تواند اعتراض کند اما اگر دخالت نمایندگان به خاطر گرایش‌های سیاسی افراد قصد دخالت در امور اجرایی باشد قابل قبول نیست.

    مطهری متذکر شد: به هر حال 95 درصد حامیان دولت آقای روحانی اصلاح‌طلب بودند نمی‌توانیم به دولت ایشان الزام کنیم فقط از اصولگرایان در مناصب دولتی استفاده کنند.

    کد خبر: ۱۲۳۰۴۰
    تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴
    print نسخه چاپی
    send ارسال به دوستان

    سناریوی احمدی نژاد برای فلج کردن دولت یازدهم

    احمدی نژاد با خود فکر می کند که دولت یازدهم ۴ سال زمان در اختیار دارد و در این روزهای آخر من تا اندازه ای سنگ بر سر راه این دولت بیاندازم که ۴ سال زمان دولت یازدهم به برداشتن این سنگ ها بگذرد.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
    عضو هیئت تطبیق مصوبات دولت با قانون، با انتقاد از اقدامات عجولانه دولت در روزهای پایانی در عقد قرارداد و سرمایه گذاری و استخدام های غیر قانونی تصریح کرد: احمدی نژاد می خواهد تمام مشکلات عالم اسلام را در چند روز پایانی دولت حل کند.

    به گزارش سرویس سیاسی انتخاب، سید جواد زمانی در خصوص مصوبات، استخدام ها و قراردادهای دارای ابهام در روزهای آخر دولت دهم، گفت:  رفتارهای روزهای آخر احمدی نژاد موید صفتی است که در طی این 8 سال به طور مکرر برای وی به کار برده شد یعنی "بی قانونی".

    نماینده مردم کنگاور ،صحنه و هرسین  در مجلس هشتم در ادامه این مطلب در خصوص استخدام‌های غیرقانونی دولت دهم در روزهای پایانی این دولت، افزود:اگر احمدی نژاد به راستی دغدغه اشتغال و استخدام مردم را داشت می توانست در طی ۸ سال گذشته این اقدامات را انجام دهد.

    زمانی که با "خانه ملت" گفتگو می کرد، تصریح کرد: به نظر می رسد احمدی نژاد قصد دارد در چند روز پایانی دولت خود تمام مشکلات عالم اسلام را حل کند.

    دولت یازدهم اقدامات غیرقانونی احمدی‌نژاد را ملغی کند

    وی ادامه داد:رفتارهای دولت دهم در روزهای پایانی به هیچ عنوان منطقی، قانونی و درست نیست و این گفته اکبر ترکان مبنی بر این که دولت یازدهم اقدامات غیر قانونی دولت دهم را در روزهای پایانی "کم لم یکن" تلقی می کند، به طور کامل صحیح و به جا است.

    سناریوی احمدی نژاد برای فلج کردن دولت یازدهم

    زمانی تاکید کرد: کارهایی به صورت عجولانه صورت می گیرد که این اقدامات با هیچ موازینی درست در نمی آید و از هیچ بعدی قابل توجیه نیست.

    وی تصریح کرد:دولت احمدی نژاد در پی این است که با اقدامات غیر قانونی و بی منطق در روزهای آخر کاری خود، دولت روحانی را مشغول کند یا به باور خود دولت یازدهم را از ابتدای کار فلج کند.

    این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به احتمال زیاد احمدی نژاد با خود فکر می کند که دولت یازدهم ۴ سال زمان در اختیار دارد و در این روزهای آخر من تا اندازه ای سنگ بر سر راه این دولت بیاندازم که ۴ سال زمان دولت یازدهم به برداشتن این سنگ ها بگذرد.

    زمانی تاکید کرد: احمدی نژاد به طور معمول دست به کارهایی می زند که از نظر خود وی برد-برد باشد به طور مثال در پی استخدام های میلیونی می رود.

    وی ادامه داد: احمدی نژاد با خود تصور می کند که اگر این کار انجام شد همه می گویند احمدی نژاد این کار را انجام داد و اگر جلوی این کار را گرفتند باز در اذهان عمومی شکل می گیرد که احمدی نژاد خواست تا مردم را سر کار ببرد اما دیگران از جمله مجلس جلوی وی را گرفتند و این تئوری در داستان مهرآقرین به روشنی قابل درک است.

    عضو هیئت تطبیق مصوبات دولت با قانونی تصریح کرد: از نظر رییس دولت دهم اقدامات غیر قانونی روزهای آخر بازی برد-بردی است که در روزهای پایانی عمر دولت به راه افتاده است و خود شخص احمدی نژاد به خوبی می داند که قول هایی که می دهد به هیچ عنوان عملی نیست اما با این تئوری پیش می رود که بگذار مردم فکر کنند که احمدی نژاد می خواست کارهای خوب انجام دهد اما دولت جدید جلوی وی را گرفت.
    کد خبر: ۱۲۲۶۶۸
    تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۸
    print نسخه چاپی
    send ارسال به دوستان

    مطهری: مجلس به بهانه‌ی واهی ارتباط با فتنه‌گران، وزرای کابینه را به روحانی تحمیل نکند/آثار بحران سال ۸۸ محو شود/افراطیون 4 میلیون رای بیشتر نداشتند

    وی همچنین در مورد نتیجه انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری افزود: پیروزی گفتمان اعتدال در انتخابات اخیر پیام‌ها و عبرت‌های زیادی برای کسانی داشت که در ۸ سال اخیر راه افراط و حذف نیروهای اصیل انقلاب را پیمودند و باعث شدند ۴ سال تمام آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی به وسیله رسانه‌های مختلف تخریب شوند و حتی یک دقیقه فرصت دفاع به آنها داده نشود و آنگاه کاندیدای مورد نظر مشخص شود بسیار پرمعنی و حاکی از رشد سیاسی مردم ماست.
    پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
     عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر لزوم قرائت گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم در صحن علنی مجلس گفت: امروز چشم فتنه قم باید درآورده شود.

    به گزارش سرویس سیاسی انتخاب،‌ علی مطهری در نطق میان دستور خود در صحن علنی امروز (ششم مرداد) مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت علی (ع) تصریح کرد: همه می‌دانیم که خوارج دشمن شماره یک حضرت علی (ع) بودند و ایشان به دست این گروه به شهادت رسید.

    نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس  شورای اسلامی افزود: روش آن حضرت در برخورد با خوارج در زمان حکومتش باید برای ما درس باشد. خوارج به طور علنی با حضرت علی مخالفت می‌کردند و گاهی خطبه آن حضرت را قطع و به او انتقاد می‌نمودند. علی (ع) خوارج را از حقوق اجتماعی‌شان محروم نکرد و حقوق آنها را از بیت‌المال قطع نکرد و با آنان همانند سایر مردم رفتار می‌کرد تا زمانی که دست به شمشیر بردند و مزاحم امنیت جامعه شدند.

    به نوشته خانه ملت، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر پیروی شهید مطهری از سیره حضرت علی (ع) در برخورد با خوارج تصریح کرد: آن معلم شهید نحوه برخورد حضرت علی با خوارج را به دموکراسی علی تعبیر می‌کند؛ اکنون ما برخی زندانیان سیاسی داریم که به صرف انتقاد از حکومت در زندان به سر می‌برند. این امر با سیره امام علی (ع) سازگار نیست و لازم قوه قضاییه بدون اعتنا به فشارهای مقام‌های امنیتی آنها را آزاد کند.

    مطهری ادامه داد: انتخابات ریاست‌جمهوری با استفاده از تجربیات انتخابات سال ۸۸ به خوبی برگزار شد. نقطه آغاز فتنه ۸۸ آنجا بود که عده‌ای به‌اصطلاح ولایتمدار راه افتادند و گفتند نظر آقا به احمدی‌نژاد است و جامعه را دوقطبی کردند. اما در انتخابات اخیر رهبر گرامی این راه آسیب را بستند و چند بار فرمودند نظر من را هیچ کس حتی اعضای خانواده‌ام نمی‌دانند و در روز رای‌گیری بر حفظ امانت مردم تاکید ویژه کردند. ایشان به برخی نهادهای نظامی چند بار توصیه اکید فرمودند که در انتخابات دخالت نکنند. نتیجه انتخابات هم بر خلاف سال ۸۸ که ساعت ۱۰ شب زمانی که هنوز برخی حوزه‌ها در حال شمارش آرا بودند اعلام شد با تأنی و به مرور اعلام گردید و نتیجه هیجان طبیعی انتخابات به تدریج فروکش کرد. این موارد باعث شد که انتخابات متمایز از انتخابات ۸۸ باشد.

    وی همچنین در مورد نتیجه انتخابات یازدهمین دوره ریاست‌جمهوری افزود: پیروزی گفتمان اعتدال در انتخابات اخیر پیام‌ها و عبرت‌های زیادی برای کسانی داشت که در ۸ سال اخیر راه افراط و حذف نیروهای اصیل انقلاب را پیمودند و باعث شدند ۴ سال تمام آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی به وسیله رسانه‌های مختلف تخریب شوند و حتی یک دقیقه فرصت دفاع به آنها داده نشود و آنگاه کاندیدای مورد نظر مشخص شود بسیار پرمعنی و حاکی از رشد سیاسی مردم ماست.

    مطهری ادامه داد: گفتمان افراط ۴ میلیون رای بیشتر نداشت اما می‌بینیم که سر و صدای افراطیون از همه بیشتر است و برای دولت آینده تعیین تکلیف می‌کند. گویی پیروزی انتخابات بوده‌اند. پیروز انتخابات واقعی یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، اصلاح‌طلبان معتدل و اصولگرایان معتدل بوده‌اندکه بر خلاف القای افراطی‌ها دیواری میان آنها نیست و حلقه اعتدال آنها را به یکدیگر پیوند داده است.

    این نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در مورد تعامل مجلس با دولت آینده تصریح کرد: مجلس باید به انتخاب مردم احترام بگذارد و سعی کند با بهانه‌های واهی مانند ارتباط با فتنه‌گران، وزرای کابینه را به رئیس‌جمهور منتخب تحمیل نکند.

    مطهری خطاب به اصولگرایان تندرو گفت: به جای مصادره انتخاب مردم بهتر است به آسیب‌شناسی گفتمان خود بپردازند و برداشت خود را اصل ولایت فقیه که آن را مرادف با تعطیل عقل و ترک اظهار نظر آزاد و هرگونه ابداع و ابتکار و اقدام برای اصلاح امور، تفسیر می‌کنند و برداشت خود از آزادی بیان را که بسیار ذیق تفسیر می‌کنند و برداشت خود از مساله حفظ نظام که گاهی استفاده از وسیله نامشروع را نیز در این راه مجاز می‌شمارند، اصلاح کنند و به موازات دفاع از نظام، دفاع از حقوق مردم را نیز در دستور کار خود قرار دهند.

    وی در مورد دولت دهم تصریح کرد: این دولت در حال کنار رفتن و دولت یازدهم در آستانه استقرار است. و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند خوب است دولت آینده نقاط قوت دولت فعلی را داشته باشد و نقاط ضعف آن را دارا نباشد.  از نقاط قوت دولت فعلی تحرک و سرکشی به همه نقاط و داشتن صلابت در برابر تکبر و زورگویی غربی‌ها، توجه به توده مردم و زنده کردن بخشی از شعارهای اولیه انقلاب است گرچه این دولت بخش دیگری از شعارهای انقلاب خصوصا اخلاق و فرهنگ را می‌راند اما نقاط ضعف این دولت که دولت آینده باید از آن بری باشد، بسیار زیاد است.

    مطهری در تشریح نقاط ضعف دولت دهم که دولت آینده باید از آنها دور باشد، ادامه داد: اولین آنها این بود که رئیس‌جمهور فکر می‌کرد چون مردم به او رای داده‌اند باید همه نظرات او در حوزه سیاست خارجه و فرهنگ و اجتماع اجرا شود. غافل از اینکه رئیس‌جمهور مجری قانون و سیاست‌های کلی نظام و مصوبات مجلس است نه مجری نظریات خود. شاهد بودیم که بیشترین قانون‌شکنی‌ها در این دولت اتفاق افتاد تا جایی که رئیس‌جمهور به صراحت اعلام می‌کرد که فلان قانون را اجرا نمی‌کند و این یعنی استبداد که در مقابل آن مجلس متاسفانه به وظیفه خود به خوبی عمل نکرد. نقطه ضعف دیگر این دولت عدم انضباط مالی بود که تذکرات دیوان محاسبات گواه آن است. همچنین معضل دیگر نگاه خاص فرهنگی این دولت بود که در این دولت مکتب ایران به جای مکتب اسلام توسط آقای مشایی مطرح شد و رئیس‌جمهور به شدت از آن حمایت کرد که این نوعی تلاش برای بازگشت به ایران باستان و ایران پیش از اسلام بود که با مخالفت علمای اسلام و شخصیت‌های ابتر بود.

    این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: این دولت وظیفه خود در امر به معروف و نهی از منکر را که مستلزم اجماع فقهاست قبول نداشت لذا اموری مانند پوشش اسلامی در این دولت که با عنوان حزب‌اللهی بر سر کار آمده بود، انحطاط پیدا کرد. ضعف محتوای فیلم‌های سینمایی و نبود اراده برای مبارزه با مظاهر غربی و کم‌توجهی به ترویج سبک زندگی اسلامی از دیگر نواقصی بود که در دولت نهم و دهم انجام شد و دولت جدید باید از آنها بر حذر باشد.

    مطهری خطاب به رئیس‌جمهور منتخب تاکید کرد: از شما می‌خواهم به شعارهای خود از جمله دفاع از حقوق ملت و اجرای قانون اساسی پایبند باشید و اکنون که با انتخابات اخیر آشتی ملی تحقق یافته است، بجاست که آثار بحران سال ۸۸ محو شود و زندانیان سیاسی که اکثر آنها جرمی جز انتقاد نداشتند، آزاد شوند و تکلیف آقایان موسوی و کروبی نیز روشن شود و اگر این دو نفر باید عذرخواهی کنند، آیا نیازی به عذرخواهی آقای احمدی‌نژاد که هیزم فتنه را با مناظره و رفتارهای خود فراهم آورد، نیست؟ حداقل این است که به آنها اجازه دفاع از خود داده شود.

    وی یادآور شد: دولت فعلی در آخرین روزهای حیات خود تعهداتی را برای دولت جدید در واگذاری‌ها در مناطق آزاد و واگذاری‌ها به صدا و سیما ایجاد کرده است از رئیس‌جمهور محترم می‌خواهم که به این روند خاتمه دهد.

    عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قرائت گزارش فتنه ۲۲ بهمن قم برکاتی خواهد داشت از جمله شناسایی یک فرقه مذهبی در قم که سال‌ها حمله به بیوت مراجع تقلید انسان‌های آزاده و حر و برهم زدن جلسات سخنرانی از طریق تحریک جوانان انقلابی فعال است و به تعبیر شهید آیت‌الله مطهری شعارهای خوارج مرده است اما روح خارجی‌گری همچنان در بطن برخی حلول کرده است. علی (ع) در مورد خوارج فرمود: فتنه خوارج همچون بیماری حاری در حال سرایت کردن به جامعه مسلمین بود که من بودم که چشم فتنه را درآوردم و جز من احدی جرات این کار را نداشت. امروز نیز ما باید چشم این فتنه را دربیاوریم.

    send print print
    گزارش تخلف
    بعدی